Suomalainen Salmiakki -jäätelö, 0,5 L, Isontuvan tila

Suomalainen Salmiakki -jäätelö, Isontuvan tila

€7.20

Kategoria: .

Tuotekuvaus

Tämä jäätelö todellakin maistuu salmiakilta. Kermaisen tuju Suomalainen Salmiakki -jäätelö on valmistettu käsityönä kotimaisesta Apteekin Salmiakista.

Kaikki Isontuvan tilan jäätelöt valmistetaan käsityönä oman tilan vastalypsetystä maidosta ja laktoosittomasta kuohukermasta.Maito pastöroidaan valmistuksen yhteydessä, mutta sitä ei homogenisoida. Isontuvan jäätelöt ovat niin täyttä tavaraa että niiden litrapaino on yli 800 g, joka on lähes puolet enemmän kuin tavallisissa vedestä ja maitojauheesta valmistetuissa jätelöissä. Tämän vuoksi se ei myöskään sula yhtä helposti kuin tavallinen jäätelö.

Valmistusaineet täysmaito, laktoositon kerma, kananmunankeltuainen, salmiakkikarkki (8 %) (vehnäjauho, siirappi, suola, vesi, lakritsiuute, salmiakki, väriaineena lääkehiili), salmiakkineste (5 %) (siirappi, sokeri, vesi, lakritsiuute, salmiakki, anisöjly, väriaineena lääkehiili, säilöntäaine E211), sokeri, glukoosi, dekstroosi, kaseiini, johanneksenleipäpuujauhe. Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä.

Pakkauksen koko 0,5 L.

 .