NETTIPUOTI

Aito paikallinen ruoka ja terveelliset makuelämykset ovat lähellä sydäntämme. Haluamme että juuri Sinä saat nauttia aidosta ja puhtaasta ruuasta, jota paikalliset tuottajat ja maanviljelijät ovat sydämellään meille tuottaneet.

Paikallinen ruoka on turvallinen valinta, sillä tuotantoketju on lyhyt ja läpinäkyvä. Paikallisuuden ytimenä on että tuottaja tietää kenelle tuottaa ja Sinä tiedät kenen kasvattamaa tomaattia puraiset tai kenen lehmien maidosta valmistettua jätskiä nautiskelet.

Nettipuodistamme löydät paikallisten tuottajien kasvattamia ja valmistamia herkkuja aina lihasta ja maidosta leipään ja vihanneksiin. Meille on tärkeää että tuotteet ovat suomalaisia, puhtaita, turvallisia ja terveellisiä.

Toimitustavaksi voit valita noutopisteen tai postituksen, mutta huomioithan ettemme postita tuoretuotteita, kuten lihaa, maitotuotteita ja vihanneksia. Tällä haluamme taata tuotteiden tuoreuden. Myös kotiin tai työpaikalle kuljetus sekä muut noutoajat onnistuvat kunhan soitat siitä Jennalle numeroon 041 544 7060.

Meiltä ostaessasi voit olla varma että tuotteet ovat 100 % suomalaisia..