TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Meiltä saat tilata juuri sen verran kuin itse haluat, meillä ei ole minimitoimitussummaa. Toimitustapamme ovat noutopistetoimitus ja postitoimitus (kuivatuotteille), myös kotiinkuljetus ja toimitus esimerkiksi työpaikallesi ovat mahdollisia, otathan silloin yhteyden Jennaan (puh. 041 544 7060). Voit noutaa tilaamasi tuotteet noutopisteistämme viikoittain. Noutopisteistä noudettavien tilausten tulee olla perillä tiistai-iltaan klo 24.00 mennessä. Muistathan valita tilauksen yhteydessä mistä noutopisteestä noudat tilaukesi vai postitetaanko se.

TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSPAIKKA

Noutopisteaikataulu: Voit noutaa tilaamasi tuotteet joko torstaina klo 16-18 Koulukadun ABC:n piha-alueelta (Koulukatu 29, 20100 Turku) tai perjantaina klo 16-18 Puutarha Ekmanilta (Paattistentie 506, 21330 Paattinen). Postitse lähetettäviä tilauksia lähetetään aina tilauksen saavuttua.

TOIMITUSKULUT

Tilauksen toimituskulut ovat:

Postitse lähetettävien tilausten toimituskulut ovat 7 euroa. Kotiinkuljetusten toimituskulut ovat 5 euroa. Jos tilaus toimitetaan työpaikallesi ja tilauksia on useampia, ei toimituskuluja veloiteta lainkaan.

Kotiinkuljetuksen postikuluihin lisätään 5€ (yhteensä 12€).

Kotiinkuljetettaviin lähetyksiin pyydämme liittämään vastaanottajan puhelinnumeron, sillä posti soittaa vastaanottajalle ja sopii toimitusajankohdasta.

MAKSUTAVAT

Voit maksaa tilaamasi tuotteet heti tilauksen yhteydessä maksupainikkeilla verkkopankissasi tai noutaessasi tuotteesi. Muistathan valita tilauksen yhteydessä kumman maksutavan valitset.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi ja toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, voit peruuttaa sen ottamalla yhteyttä Jennaan (puh. 041 544 7060). Jos toimitus on jo annettu postin kuljetettavaksi, tulee sinun toimia palautusohjeen mukaisesti.

PALAUTUSOIKEUS

Joillain tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus (ei koske tuoretuotteita).

Yrityksellämme on postin kanssa asiakaspalautussopimus, joten sinulle palautus on maksuton. Palauttaessasi postipakettia liimaa paketin mukana tullut palautustarra lähetyksen kanteen ja vie postiin. Muista ilmoittaa tilinumerosi hyvitystä varten. Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme maksetun kauppahinnan.

Hyvitämme tilauksen yhteydessä maksetut toimituskulut, mikäli palautat koko tilauksen. Huomioi, että Ovelle-paketin tilanneille emme hyvitä tämän lisäpalvelun osuutta (palautettava määrä 7€).

Hyvitys on tililläsi yleensä viikossa. Ellei hyvitystä näy kahden viikon kuluttua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi.

Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä ja alkuperäisessä pakkauksessaan tuotelappuineen. Emme suorita hyvityksiä tuotteista, joita on käytetty tai jos palautus on tapahtunut ohjeiden vastaisesti.

Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen, ota mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@puutarhaekman.fi

ARVONLISÄVERO

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy elintarvikkeiden arvonlisävero, joka on 13 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

ASIAKASREKISTERI

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste.

ASIAKASPALVELU

Voit ottaa meihin yhteyttä missä tahansa tilaamiseen tai tuotteisiimme liittyvässä asiassa sähköpostilla tai puhelimitse – olemme täällä sinua varten!.